IT Black White 2 - шаблон joomla Авто

Piše: Duško JOVANOVIĆ, poslanik u Skupštini RCG (subota, 12. jun 1999. godine "DAN")

Od samog početka krize na Kosmetu "Jastrebovi" iz NATO-a su pravili pogrešne političke procjene, i normalno na osnovu toga vukli i pogrešne poteze. Na tome vjerovatno mogu zahvaliti i lošim savjetnicima iz Jugoslavije.
Naime, pokušaj da se nezapamćenom, stalnom medijskom presijom, potpomognutom državnim medijima Crne Gore, koji su ponekad svojom ostrašćenošću i tendecioznošću prevazilazili agresora, izazove vještačka podjela na relaciji rukovodstvo SRJ i narod SRJ, doživio je totalni neuspjeh.

Opširnije...

Piše: Duško JOVANOVIĆ, poslanik u Skupštini RCG (petak, 18. jun 1999. godine "DAN")

Sa početkom agresije na našu zemlju, crnogorski informativni prostor je prosto preplavljen informativnom mrežom agresora. Agresorski izvori su osnov informisanja građana Crne Gore.

Opširnije...

Piše: Duško JOVANOVIĆ, poslanik u Skupštini RCG (četvrtak, 17. jun 1999. godine "DAN")

Događaji u toku agresije NATO-a na našu zemlju, pokazali su da je propagandni rat jedna od najvažnijih činilaca koji opredjeljuje pobjednika.

Opširnije...

Piše: Duško JOVANOVIĆ, poslanik u Skupštini RCG (srijeda, 16. jun 1999. godine "DAN")

Ko se javno odriče da brani svoju domovinu od agresora ne zaslužuje da je ima, a ostaće mrlja na njegovim potomcima i vječita istorijska sramota.

Opširnije...

Piše: Duško JOVANOVIĆ, poslanik u Skupštini RCG (utorak, 15. jun 1999. godine "DAN")

Vlada Republike Crne Gore donijela je Uredbe o radnoj obavezi istog dana kada je u Skupštini RCG usvojena Rezolucija za koju su glasale sve parlamentarne stranke. 
Rezolucija je, u najkraćem značila, da svi državni organi, profesionalno i odgovorno rade svoj posao, po Ustavu i zakonu. 

Opširnije...